Bir dönemin 'ünlü' müzisyeni Coşkun Sabah, Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'in sorularını yanıtladı. 

Cimin'in 'Bikini giydi diye kızınızla bir ay küs kalmışsınız..." cümlelerine karşılık açıklama yapan Sabah, "O olayın evveliyatı var. Benim kızım da babası gibi saftiriğin teki. Instagram’ına koymuş bikinili fotoğraflarını. Haber siteleri de girmişler sayfasına tüm fotoğrafları yayınlamışlar. Fotoğraflar elden ele dolaştı. Bu hoş bir şey mi? Burası Türkiye! Türkiye nüfusunun yüzde kaçı türbanlı biliyor musunuz? Kimse kimseyi yargılamasın. Gelenek, göreneklerim var benim. Ben bir kez Diyarbakırlıyım. Batılılara da saygı duyuyorum. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun üstünde düşünmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı, Antepli bunun üstüne düşer. İnsanlar gelenek görenekleriyle yaşarlar. Olur mu öyle şey? Bize ters bu. Siz normal buluyor musunuz bunu?" ifadelerini kullandı.

'KIZIM TABİİ Kİ BİKİNİ GİYEBİLİR AMA...'

Sabah ayrıca, "Hayatta ne sapıklar var. Neden sapık adamlar benim kızımın resmine baksın? Kızım tabii ki bikini giyebilir. Plajda herkes giyiyor. Aynı kültürdeki insanlarla oradasın. Tatil yerlerinde bikini giydin diye kimse dönüp de sana bakmaz ama internet öyle mi?Hapishanedeki sapık da, üçkağıtçı da cani de girip bakıyor. Niye herkes benim kızımın fotosunu alıp da evinde, banyosunda tuvaletinde elinde cep telefonu benim kızımın resmine baksın. Bir baba olarak ben buna müsaade edebilir miyim? Plajda giyerse giysin ama Instagram’a koyamaz" dedi.

ELİNDE OLSA TWITTER'I KAPATIRMIŞ

Sabah ayrıca, yetkisi olsa Twitter'ı kapatacağını ifade ederek, "Devlet büyükleri bile bundan rahatsız. Sosyal medyada bir ton sapık var. Kimseyi tanıyamıyorsunuz. İnsanları doğrayan, tecavüz eden bir sürü insan oturup sosyal medyanın başına aklına gelen her haltı yazıyor. Psikolojisi bozuk olan, ona buna küfrediyor." ifadelerini kullandı

Editör: Haber Merkezi