ŞENGÜLER YEŞİL / MELİS KARAKUZULU- Sevgililer Günü'ne özel kartpostalların da yer aldığı sergi, 11-15 Şubat tarihleri arasında ziyaret edilebilecek. PTT Karşıyaka Merkez Müdürlüğü'nde 'Sevgililer Günü' konulu pul sergisi düzenlendi. Sergi açılışına PTT İzmir Başmüdürü Şerif Kaçmaz, PTT Karşıyaka Şube Müdürü Nihat Candoğan, PTT İzmir şube müdürleri, kursiyerler, Karşıyaka Zübeyde Hanım İlkokulu ve Karşıyaka Ankara İlkokulu öğrencileri katıldı. PTT pullarından farklı konularda kronolojik olarak hazırlanan örneklerin yer aldığı sergide, Sevgililer Günü'ne özel kartpostallar da ücretsiz olarak hizmete sunuldu. Farklı okullarda okuyan çocukların ziyaret ettiği sergide, yöresel yemek pulları ve Sevgililer Günü pulları ilgi gördü.

Açılışta konuşan Şerif Kaçmaz, "Sevgi emektir, sabırdır, umuttur, hayattır. Sevgi inanmaktır, en güzel duyguları paylaşmaktır. İnsanları birbirine yakınlaştıran en saf duygudur sevgi. Bir şeye içtenlikle bağlanmak, onu sevmek ve sahiplenmek verilebilecek değerlerin en büyüğüdür. Bu duygu ve düşüncelerin sadece böyle günlerde değil tüm zamanlarda yaşanması dileği ile tüm insanların Sevgililer Günü'nü kutlayarak dostluk ve kardeşlik diliyorum. PTT ailesi olarak hem şirketteki atılımlarla hem de küresel posta sektörünün yatırımlarını yarınlara taşıyacak çalışmalarla onur duymakla beraber bu yılki 14 Şubat Sevgililer Günü'nü büyük bir mutluluk ve heyecanla kutlamaktayız" dedi.

PTT İzmir Başmüdürü Şerif Kaçmaz, çocuklarla ve PTT yetkilileri ile beraber açılış kurdelesini keserek sergiyi açtı. Sevgililer Günü Pul Sergisi 11- 15 Şubat tarihleri arasında ziyaret edilebilecek. Sergiyi ziyaret eden öğrencilerden Atlas Baysal (8), "Bu sergide pullar, broşürler gördüm. Atatürk sergisi pulları da vardı. 'Sevgi paylaştıkça güzel' yazılı kartpostallar aldım. Hepsi çok güzel. Bunları anneme, babama ve kardeşlerime vereceğim" diye konuştu.

DHA

Editör: Haber Merkezi