Bu yıl ramazan ayında "30 ilçede 30 iftar" anlayışını benimseyen AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican, ilk iftarı Menemen'de partililerle yaptı. İlçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetimlerinin yanısıra mahalle başkanlarının, meclis üyelerinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan AKP Menemen İlçe Başkanı Mithat Çetin, "Seçimlerde, kongrede gece gündüz ve yağmur çamur demeden koşturdunuz, emek harcadınız. Şüphesiz sizin hakkınız asla ödenmez. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu organizasyonlar sayesinde ne kadar güzel bir aile ile birarada olduğumuzu birkez daha görme imkanımız oluyor" dedi.

AKP İzmir İl Başkanı Delican, "Menemen teşkilatı çok çalışkan ve yorulmak bilmiyor. Bu yemekler bizler için birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, aile olduğumuzu herkese karşı sergilediğimiz özel anlar. Başbakanımızı İzmir'den çıkarmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Allah sizden razı olsun" dedi.

Sahur programlarını da vatandaşın evine giderek yapacağını söyleyen Delican, partili kadınların adresleri tespit edilen dar gelirli ailelere erzak paketi dağıtacağını belirtti. 

Elif DEMİRCİ / İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi