İZ GAZETE – 2018 yılının Kasım ayında löseminin az rastlanan bir türü olan JMML teşhisi konulan ve o tarihten bu yana tedavi gören minik Öykü Arin’e geçtiğimiz günlerde babası Çağdaş Yazıcı tarafından nakledilen ilik yüzde 98’lik bir uyum sağlamıştı.

Tedavi süreci halen Antalya’da devam eden minik Öykü, İz Gazete ailesine bir mektup yolladı.

Mektupta ayrıca Öykü’nün annesi Eylem Şen ve babası Çağdaş Yazıcı tarafından verilen mesajda ise “Sevgili İz Gazete ailesi yanımızda olduğunuz için ve takdire değer gazetecilik anlayışınız için çok teşekkür ederiz” ifadesine yer verildi.

BİNLERCE KİŞİ KIZILAY MERKEZLERİNE BAŞVURMUŞTU’

Öykü Arin’in 2018 yılının Kasım ayından bu yana devam eden tedavi sürecinde başlatılan ‘Donör ol umut ol’ kampanyası Türkiye çapında kitleselleşmiş, donör olmak isteyen binlerce insan Kızılay kan merkezlerine başvuruda bulunmuştu.

‘DONÖR OLUN, UMUT OLUN’

Öykü Arin’in gazetemize yolladığı kartpostalın ardından İz Gazete’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İz Gazete ailesi olarak Öykü Arin ve tüm lösemi hastalarının iyileşmesi temennisinde bulunurken tüm bu süreç boyunca bizlere donör olmanın ne kadar kıymetli olduğunu öğreten minik Öykü ve bu kampanya için mücadele eden herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sen çok yaşa Öykü Arin Bizler inanıyoruz ki minik Öykü’nün koşup oynayacağı yarınlar hiç de uzak değil. Donör olun umut olun!”

Editör: Haber Merkezi