İzmir Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binasının da içinde bulunduğu Karşıyaka'daki sosyal tesislerinin güvenlik hizmetleri kısa bir süre önce hizmet alımı yoluyla özel bir güvenlik şirketine devredildi. Güvenlik şirketinin görevlendirdiği personelin arasında ikiz kardeşler Osman ve Onur Uluöz de yer aldı.

Tesise gelenler, nizamiye kapısında gördükleri güvenlik görevlisinden birini de içeri adım attıktan hemen sonra da görünce kısa süreli bir şaşkınlık yaşıyor. 

Osman ve Onur Uluöz kardeşler geçen yıla kadar Karşıyaka çarşısı içinde dayılarının dükkanlarında çalıştıklarını, ancak ekonomik nedenlerden dolayı dükkan kapanınca işsiz kalmamak için güvenlik sertifikası alarak bu işe girdiklerini söyledi.

Lise mezunu olan ve aileleri ile yaşayaşan bekar iki kardeş, doğma büyüme Karşıyakalı olduklarını belirtti. Uluöz kardeşler, ikiz olmanın güzel ve önemli bir ayrıcalık olduğunu, aralarındaki duygusal ve ruhsal iletişimin, gerek meslek yaşamlarında gerekse özel yaşamlarında bir avantaj olduğunu dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi