İki yıldır Alsancak’taki özel muayenehanesinde hizmet veren Önvural hastalarına aynı çatı altında ortopedik rehabilitasyon fizik tedavi danışmanlık hizmeti de sunuyordu. Önvural, Çeşme’de yaşayan hastaların isteği üzerine, ONV Sağlık Fizik Tedavi Danışmanlık Merkezi’ni Çeşme’de hizmete açtı.

Musalla Mahallesi 1882 Sokak No:7’de sağlıklı yaşam sektöründe hizmet verecek olan Danışmanlık Merkezi, vatandaşlara ortopedik fizyoterapinin yanı sıra, nörolojik fizyoterapi, manuel terapi, klinik pilates, bireysel egzersiz, yaşlı fizyoterapisi gibi bir çok alanda da danışmanlık hizmeti sunacak.

'DOZUNDA TERAPİ, ÖZÜNDE SAĞLIK' 

Ortopedik tedavi sonrası hastaların doğru fizik tedavi hizmeti alması gerektiğinin altını çizen Önvural, “Hastalarımız fizik tedaviye yönlendirildiğinde tedavilerinin yarıda kaldığı veya çeşitli problemlerle güzel sonuçlar alınamadığını gördüğümüz için böyle bir merkeze ihtiyaç olduğunu farkettik. Böylece hastalarımız sadece ortopedik değil, aynı zamanda fizik tedavi ile ilgili bütün alanlarda bizden danışmanlık hizmeti alabilecekler. Uzman ekibimiz, kalifiye çalışanlarımız ile “dozunda terapi, özünde sağlık” ilkesi ile çıktığımız bu yolda en kaliteli şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi