KİTVAK'ın, İzmir'de bulunan hastanelerin onkoloji servislerinde tedavileri devam eden çocuklar ve ailelerine yönelik olarak düzenlediği geleneksel moral kahvaltısında coşkulu anlar yaşandı. Eğlenceli ve armağanlı yarışmalar, izci şiir, marş ve şarkılarının yanı sıra çocuk şarkılarından oluşan keyifli repertuvarı ile İzmirli çocukların gönüllerinde taht kuran Işıltan Uşaklıgil, gönüllü müzik topluluğu Grup Umut moral kahvaltına renk kattı. Popstar KİTVAK'a katılan tüm çocukların “popstar" ilan edildiği şarkı yarışmasında tüm çocuklara armağanlar verildi. 

KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul, "Ramazan ayı öncesi son hafta sonunda onkoloji tedavileri devam eden çocuklarımız, kardeşleri, aileleri, hayırseverlerimiz ve yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldik. Vakıf olarak eserlerimizin sayısını artırmaya çalışırken, hastanelerdeki çocuklarımız ve ailelerinin moral motivasyonlarına yönelik etkinliklerle de umut olmaya, moral vermeye devam edeceğiz. Katkıda bulunan, bizleri yalnız bırakmayan tüm hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. 

Köyüm Bahçe Restoran'daki bu yılki KİTVAK moral kahvaltısı; hayırsever Kadriye Uysal, Çamlaraltı Koleji Okul Aile Birliği, Sofra Grubu ve Özbay Taşımacılık'ın katkılarıyla gerçekleştirildi. 

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi