İzmir Büyükşehir Belediyesi, 27 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası için birbirinden renkli etkinlikler düzenledi. Kitap okumayı özendirmek amacıyla geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da vapur yolculuğu sırasında kitap okuyan vatandaşlara yeni bir kitap hediye edildi. Bu sürpriz yolculardan büyük beğeni aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve üzerinde “Ben okuyorum ya sen?” yazan kokartı kitap dostlarına takan Gönüllü Takımı, Sosyal Demokrasi Derneği’nin “Değişim Seninle Başlar” isimli kitabını alkışlar eşliğinde verdi. Gönüllüler, Bostanlı –Konak  gemisinin kitap okumayı çok seven kaptanı Nurullah Tınmaz’ı da “köşkünde” ziyaret edip kitap armağan etmeyi unutmadı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kitap okumayı özendirmek amacıyla düzenlediği bu etkinliği çok beğendiklerini söyleyen kitap dostları, herkesi özellikle toplu taşıma araçlarında kitap okumaya davet etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gönüllü Takımı, hafta boyunca “Değişim Seninle Başlar” isimli kitaptan 1000 adet dağıtmış olacak.

Editör: Haber Merkezi