Kentteki tüm kesimlerle ‘Ortak Akıl’ buluşmaları gerçekleştiren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ege Üniversitesi öğretim üyeleriyle de bir araya geldi. Evka-4’teki Şahin Tepesi Restoran’daki toplantıya Ege Üniversitesi Rektörü Beril Dedeoğlu da katıldı. Başkan Atila, Bornova Belediyesi’nin son 3 yıl içinde hayata geçirdiği proje, hizmet ve çalışmaları anlattı. Ege Üniversitesi öğretim üyeleri de görüş, öneri ve isteklerini iletti.
Ege Üniversitesi’nin 61 yıllık geçmişi ile İzmir ve Bornova’ya verdiği katkının önemine değinen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornovamız her anlamda olumlu yönde gelişiyor. Bu gelişimde Ege Üniversitemizin çok büyük payı var. Üniversitemiz bizi sürekli dinamik ve diri tutuyor. Ege Üniversitemiz ile her alanda ortak çalışmalar yapıyoruz. ‘Her yer kampüs, her yer üniversite’ hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ege Üniversitemizden aldığımız güç, katkı ve bilgi birikimiyle üretmeye ve kentimizdeki yaşam kalitesini yükseltme hedefinde ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya üniversiteye verdiği değer ve ‘Ortak Akıl’ buluşması için teşekkür eden Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Beril Dedeoğlu da şöyle konuştu:
“Ege Üniversitesi ile Bornova Belediyesi arasında zaten işbirliği ilişkileri kurulmuş. Geliştirilmesi için hiçbir engel yok. Spor, ulaşım ve sürdürülebilir çevre gibi konularda ortak yeni projeler üretilebilir. Bu konuda hocalarımız hevesli. Üniversite olarak biz bu projeler için hazırız. Belediyemiz de hazır. Daha fazla bir araya gelip bu projeleri geliştirebiliriz.”

Editör: Haber Merkezi