Saraçoğlu Stadyumu’nda düzenlenen sezon açılışı töreni Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ödemiş Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, protokol üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve Ödemişspor yönetim kurulu üyeleri törene isimlerinin yer aldığı Ödemişspor formalarıyla katıldı.

Ödemiş Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu yaptığı konuşmada, Büyük Önder Atatürk’ün "Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözlerini hatırlatarak 2019-2020 futbol sezonunun sakatlıktan uzak, centilmenlik içerisinde Ödemişspor için başarılarla dolu bir dönem olmasını diledi.

Ödemiş Belediye ve Ödemişspor Kulüp Başkanı Mehmet Eriş de sporcuların topluma örnek bireyler olması gerektiğini belirterek, “Örnek olmak dışarıda davranışlarına yansıtmak, saha içerisinde de centilmence mücadele etmek, hocasının verdiği taktiği ve ondan istediklerini, öğrettiklerini terinin son damlasına kadar uygulamak demektir. Futbol, en canlı spor dalı şu anda Ödemiş’in. Hemşehrilerimizin bir aile gibi tek yumruk olarak desteklediği bir spor alanı durumunda. Dileriz ki sahamızda ve deplasmanda hiç sakatlık yaşamayalım. Bizim adımızın önünden centilmenlik gitsin. Ödemişspor gittiği her yerde örnek olsun. Ödemiş’in centilmenliği kadar asla taviz vermez efeliğini de unutmayalım. Ödemiş’te farklı dallarda da sporu geliştirmek istiyoruz. Yeni yönetimimize güvenen genel kurul üyelerimize ve Ödemişlilere teşekkür ediyorum. O sene bu sene şampiyonluk yine Ödemiş’e yakışacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından altyapı yaş grupları ve görev alacak teknik ekip anons edilerek tribünleri selamladı. Daha sonra Ödemişspor A takımı oyuncuları tek tek çağırılarak taraftara tanıtıldı. Teknik direktör Yahya Aydın ve ekibi tribünlerden alkış aldı. Ödemişspor’un başarılı bir sezon geçirmesi için dualar okunarak kurban kesildi.

Ödemiş protokol üyeleri, resmi kurumların müdürleri, belediye meclis üyeleri ve Ödemişspor yöneticilerinin ter döktüğü Kırmızı ve Beyaz takımların karşılaştığı dostluk maçı 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Geçmişte uzun yıllar sahalarda ter dökmüş olan Belediye ve Kulüp Başkanı Mehmet Eriş, dostluk maçında penaltıdan bir gol kaydetti. Ödemişspor yönetim kurulunun Milli hentbolcu yönetim kurulu üyesi Ceren Uyguner, maçın ilk yarısında hakem olarak görev alırken ikinci yarıda Beyaz takımda top koşturdu. Belediye ve Kulüp Başkanı Mehmet Eriş, yeşil sahaları özlediğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi