Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen açılış törenine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kent konseyi Başkanı Mükerrem Demir, Kent konseyi birliğine bağlı diğer üye birlik başkanları ve yöneticiler katıldı. Narlıdere Kent konseyi başkanı Mükerrem Demir, Kent konseylerinin görevinin merkezi yönetimi, yerel yönetimi, meslek kuruluşları ve sivil toplumu ortaklık anlayışı ile buluşturmak olduğunu söyledi.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kent konseyi hizmet binası açılış töreninde Kent Konseylerinin Belediyeler için çok önemli mekanizmalar olduğunu söyledi. Batur “Kentlerde yaşayan insanlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya çalışan mekanizmalardır. Belediyelere yapacağı çalışmalarda yol gösterecek olan önemli çalışmalarda bulunan kent konseyleri en önemli sivil toplum oluşumlarıdır. Kent konseyleri eğer makul bütçelerle oluşacak projelerle gelirlerse o projeleri hayata geçirmek çok daha kolay olacaktır. Hizmet binası olmadan çok başarılı işler gerçekleştiren Konsey başkanımız ve ekibi bugün açacağımız hizmet binası ile birlikte daha verimli ve üretken bir şekilde çalışacaklarına inanıyor, hizmet binamızın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Narlıdere Kent konseyi hizmet binası açılışı gerçekleştirildi. Hizmet binasının gezilmesinin ardından İzmir Kent Konseyleri birliği üyesi konseylerin katıldığı toplantı gerçekleştirildi.


İZMİR (DHA)

Editör: Haber Merkezi