Narlıdere esnafını yönetim sürecine dahil etmek ve sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Esnaf Masası uygulamasını hayata geçiren Narlıdere Belediyesi ilk adımı sağlıkta attı. Narlıdere Belediyesi, Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile İlke Tıp Merkezi arasında imzalanan protokol kapsamında, ilçe genelindeki tüm esnaf ve birinci derece yakınları sağlık hizmetlerinden yüzde 50 faydalanacak.

İŞBİRLİĞİ SÜRECEK

Esnafa sağlık alanında bir nebze de olsa katkı sunacak olan protokole Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Süleyman Gelve ile İlke Tıp Merkezi Koordinatörü Emek Atlas imza attı. İşbirliğinin farklı alanlarda da devam edeceği belirtildi.

"YAŞAMI KOLAYLAŞTIRIYORUZ"

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Esnafımızın yanında olmak ve bir nebze de olsa hayatlarını kolaylaştırmak için güzel adımlar atıyoruz. Sağlık alanında yaptığımız bu işbirliği de bunlardan biri. Diliyoruz hiç kimsenin ihtiyacı olmaz. Farklı ortak çalışmalar ile yine esnafımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz” dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Gelve “Güzel bir işbirliğine imza attık. Esnafımızın yaşamını kolaylaştıracak daha birçok projede birlikte olacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.