Narlıdere Belediyesinin organizasyonunda, 1 hafta süren Apartman Festivali kapsamında; bazı apartmanlarda spor etkinlikleri düzenlendi, bahçelerde zumba gösterileri yapıldı. Bazı apartmanlar ise dev bir balkon korosu oluşturarak Şef Ferda Yılmaz eşliğinde İzmir Marşı’nı söyledi. Otizmli Erkan Kızıldağ, apartmanın bahçesinde resim sergisi açtı, gitar çaldı.

MEYDANDA PİYANO RESİTALİ

Narlıdere’nin her yerine 19 Mayıs coşkusunu yayan Apartman Festivali’nde, bazı apartmanlardan trompet sesi yükseldi, minik Ada Öztürk ise balkonundan komşuları için şiir okudu. Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası Üyesi genç Piyanist Nehir Özzengin ise kent meydanında piyano resitali sundu. Atatürk Mahallesi sakinleri de akşam saatlerinde, evlerinin ışıklarını yakıp söndürerek, festivale renk kattı. Tüm bu etkinlikler, klip haline getirilerek sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.



“19 MAYIS COŞKUSUNU İLÇEMİZE YAYDIK”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Ülke olarak zor süreçlerden geçiyoruz. Buna rağmen 19 Mayıs coşkusunu tüm ilçemize yaydık, her bölgede Atamıza ve O’nun mirasına yakışır etkinlikler gerçekleştirdik. Festivale katılan, emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi