İstanbul Ticaret Odası’nda yapılan seçimde ‘CHP’lilerin sandıklarını patlattığını, AKP’nin büyük bir hezimet yaşadığını’ aktaran Nagehan Alçı, özür dileyerek “İnsan bilmediği konuya girmemeli. Hiç bu konuya girmemeliydim” dedi.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekip Avdagiç İTO seçimlerinin birinci aşamasını oluşturan meslek komiteleri ve meclis üyesi seçim sonuçlarının ortaya çıkmasının ardından “195 meclis üyesiyle açık ara kazandık” açıklaması yaptı.

Gazeteci Nagehan Alçı, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile İTO’daki seçimi CHP’nin kazanacağını belirterek, “İstanbul Ticaret Odası’nda zafer CHP’nin ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun diyebiliriz. Buradan dönüş imkansız. Arada çok büyük fark var. CHP örgütü resmen sandıkları patlattı. İTO’da Şekib Avdagiç yönetimi yani AK Parti büyük bir hezimet yaşıyor” ifadelerini kullanmıştı.

HİÇ BU KONUYA GİRMEMELİYDİM

Yeniden açıklama yapan Nagehan Alçı şu ifadeleri kullandı:

“Tüm okurlarımdan özür diliyorum. Ticaret alemi gibi bilmediğim bir dünya hakkında kimden bilgi gelirse gelsin yazmamalıydım. İnsan bilmediği konuya girmemeli. İTO’nun eski başkanı İbrahim Çağlar’a yakın ve de koyu AK Partili olan bir çevreden aldığım bilgiler yanlışmış maalesef.

Siyaset dünyasına ne kadar hakimsem ticaret dünyasına o kadar uzak bir insanım. Hiç bu konuya girmemeliydim. Yeniden herkesten özür diliyorum. Habercilik şehvetiyle bana gelen bilgiyi doğru zannettim. Şekib Avdagiç-İbrahim Çağlar olayını da hiç bilmiyordum…”

Editör: Haber Merkezi