Almanya’nın başkenti Berlin’de yaşayan ve AKP iktidarına olan muhalif görüşleriyle bilinen Avrupa Boks Şampiyonu Ünsal Arık, Twitter hesabından saldırıya uğradığına ilişkin bir video paylaştı.

Muhalif olması sebebiyle daha önce de Almanya’da faşist grupların saldırısına maruz kalan Arık, paylaştığı videoda, kendisine saldıranları “Bir dahaki sefere sadece çenenizi kırmayacağım” diye uyararak, şu ifadeleri kullandı:

“Bu yaptıklarınız bu gelici-geçici insanlar için değer mi bilmiyorum ama anlaşılan rahat yok sizden. Artık bir dahaki sefer sadece çenenizi değil bütün kemiklerinizi kıracağım. Allah ne hak ediyorsanız onu versin, utanın lan utanın. Türk bayrağını temsil eden bir sporcuya ‘vatan haini’ demek, vicdansızca ve kalleşçe saldırmak hangi kitapta yazar? Gerçekten üzülüyorum artık.”

Arık videoda aldığı darbelerden dolayı elini sık sık yüzüne götürdüğü, yüzünün bazı bölümlerinde hafif kızarıklıklar olduğu ve sol elinin kendisini savunmak amacıyla attığı yumruklardan dolayı kanadığı görüldü.

Öte yandan Arık paylaşımının altında, aralarında Ahmet Ümit, Bülent Emrah Parlak ve Barış Atay gibi isimlerin de olduğu pek çok kişi ‘geçmiş olsun’ mesajı paylaştı.

Editör: Haber Merkezi