Gaziemir Belediyesi ile 1925 Göztepe Gençlik ve Spor Kulübü’nün birlikte düzenlediği Şehit Fethi Sekin 2. Sömestir Minik Kramponlar Etkinliği’nde İzmir Adliyesi’ne düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden Polis Fethi Sekin anıldı. Gaziemir Belediyesi Sevgi Mahallesi Spor Tesisleri’nde düzenlenen anma etkinliğinde 6-14 yaş aralığındaki minik sporcular Şehit Polis Fethi Sekin anısına ter döktü. Başlangıç vuruşunu Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ile 1925 Göztepe Gençlik ve Spor Kulübü Yöneticisi Behçet Şenözhür’ün yaptığı turnuva mücadele eden sporcular birlik, beraberlik mesajı verdi.


Turnuvanın başlangıcında konuşan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “İzmir Adliyesi’ne düzenlenen terör saldırısında Şehit Polisimiz Fethi Sekin, kahramanca mücadele ederek, canı pahasına yüzlerce insanın hayatını kurtardı. Kahramanlık destanı yazan kahraman polisimiz Fethi Sekin’i hiçbir zaman unutmayacağız. Bu turnuvayı her yıl düzenleyerek kahraman polisimizin adını yaşatacağız. Spor barış, kardeşlik dostluktur. Bu doğrultuda güzel bir turnuva olacağına inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.
1925 Göztepe Gençlik ve Spor Kulübü Yöneticisi Behçet Şenözhür ise “Bu turnuvada bize her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyorum dedi. Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, kendisine forma armağan ederek teşekkür eden Kulüp Yöneticisi Behçet Şenözhür’e Atatürk Portesi armağan etti.

Editör: Haber Merkezi