Buca Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Metin Çağrı, gerçekleştirdiği ziyarette DİSK Emekli Sen Buca Şubesi Başkanı Şerife Demir ve üyelere projelerini de aktardı. Yerel seçimlerde aday gösterildiğinde ve başkan seçildiğinde DİSK Emekli Sen Buca Şubesi ile de omuz omuza çalışacağını söyleyen Metin Çağrı, bu yola Buca’da yaşayan vatandaşlara her yerde hizmet misyonuyla ilerleyeceğini vurguladı.

'BUCALILARI ORTAK OLMAYA DAVET EDİYORUM'

Emeklilerin maalesef toplumdan soyutlandığını bu durumun hem toplumu hem de emeklilere olumsuz etkilediğini belirten Metin Çağrı, “Öncelikle emeklilerimiz emekli olduğunda toplumdan da emekli ediliyor. Bu hem hükümetin hem de yerel yönetimlerin ciddi bir sorunudur. Bu sorunu çözmek için gerekli çalışmalarımızı da tamamladık. Her mahallede oluşturacağımız meclislerimizde emeklilerimizin tecrübeleriyle gençlerimizin üretkenliğini harmanlayacağız. Hemşehrilerimizin daha sağlıklı, huzurlu ve adil bir Buca’da yaşamaları inancıyla çıktığım bu yolda, hazırlayacağımız interaktif kapsamlı program ve projelerle ortak deneyimlerimizi paylaşacağız. Her noktada üretken, her alanda halkçı ve her yerde hizmet düşüncesiyle ortaya koyduğumuz projelerimizle, Buca’yı toplumcu ve dost belediyecilik anlayışıyla yöneteceğiz. Çıktığım bu yola Bucalıları da ortak olmaya ve katkı koymaya davet ediyorum’ dedi.

'BUCA BELEDİYESİ HALKINDIR'

Kent planlamasında önceliğinin vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak olacağını ve ‘Önce İnsan, Önce Derman ve Önce Buca’ sözünden hareketle çalışmalarını sürdüreceğini ifade eden Çağrı, sözlerini şöyle sürdürdü: Bireylerin kendi aralarında kurdukları üretim ve tüketim kooperatiflerini destekleyecek ve yönlendireceğiz. Kuracağımız çocuk kooperatifleriyle de, çocukların üretim ve ekonomi değerlerini öğrenmelerini sağlayacağız. Yoksullukla dayanışma ile mücadele edeceğiz. Özellikle yaşlılar ve engelliler için yaşamı kolaylaştıracak tüm önlemleri alacağız. Bu noktada emeklilerimizin tecrübelerinden de yararlanacağız. Tarihi ve doğal güzellikleriyle değişen dünya şartlarına uyum sağlayan, yaşam konforu yüksek ve vatandaşa hizmet misyonuyla oluşturacağımız projelerimizle Buca’nın çehresini değiştireceğiz. ‘Önce İnsan, Önce Derman ve Önce Buca’ düşüncesinden hareketle; kent kimliğine uygun projeler sunan, takım çalışmasına ve ortak aklın başarısına inanan, üretken, sağlıklı ve mutlu bir Buca’da yaşamak için bana ve bize güvenin. Buca Belediyesi halkındır, birlikte sahip çıkalım.

Editör: Haber Merkezi