İZ GAZETE - Facebook üzerinden her pazartesi 14.00’te ekrana gelecek olan programın ilk hafta konuğu CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir ve Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Hatice Tatlı oldu.

Oyun Planı’nın ilkinde sıcak gündem masaya yatırıldı. Orta öğretim ve üniversite sınavlarındaki değişikliğin arka planındaki amaçlar, ulaşımda devreye bir kısmı giren bir kısmı da yakında girecek olan tramvayın artıları, İZBAN’daki Selçuk krizi, kent estetiği ve temizliğine ilişki sorunlar, artan kadına şiddetin nedenleri ve önlenmesine yönelik adımlar enine boyuna konuşuldu. Tatlı, açıklamalarıyla gündemdeki konulara açıklık getirdi ve izleyiciden gelen bazı sorulara da yanıt verdi.

İnteraktif olan Oyun Planı’na izleyiciler de facebook üzerinden soru ve mesajlarıyla katılabiliyor. Oyun Planı’nın bir dahaki pazartesi (9 Ekim) 14.00’teki konuğu ise İzmir’in ve Türkiye’nin yüzakı sporcusu, Milli Atlet, CHP Spor Üst Kurul Üyesi ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Semra Aksu.

Geçen yayın dönemindeki Oyun Planı programına CHP PM Üyesi Prof. Özkan Yıldız, CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, CHP eski PM Üyesi Nazik Işık, CHP İl Sekreteri Av. Birgül Değirmenci, CHP Konak İlçe Başkanı M. Şakir Başak, Konak eski Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Tunçağ gibi isimler katılmıştı.

Editör: Haber Merkezi