Kültürpark Tenis Kulübü'nde düzenlenen tören öncesi konuşma yapan yeni başkan Server Uyaroğlu, kendisine güvenip seçen tüm üyelere teşekkür etti. Bugüne kadar emeği geçen tüm eski başkanları saygıyla andıklarını belirten Uyaroğlu, kulübün bilinen çizgisinden sapmadan faaliyetlerine ortak akılla ve geliştirilerek devam edeceğini söyledi.


Bugüne kadar görev yapan başkanların kulübü hep bir adım daha ileriye taşıdığını vurgulayan Server Uyaroğlu, "Kültürpark Tenis Kulübü'nde geçen 18 yıllık üyeliğim boyunca kulübüme layık olmaya çalıştım. Ailemin bir parçası olarak gördüğüm kulübüme artık hizmet etme vaktim geldi. Seçimden önce açıkladığımız gibi tesisimizde gerekli iyileştirmelerin yapılması, engelli sporcularımıza sahip çıkılması, üye profil ve potansiyelini geliştirmek için hazırladığımız projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz. Şimdiden bizlere destek olan ve olacak tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum" diye konuştu.

Kulübün eski başkanı Göksel Pazarcı ise göreve başlayan Başkan Server Uyaroğlu ile yönetim kurulu üyelerine başarılar dilediği.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi