Swissotel Büyük Efes'te gerçekleşen kermeste tasarımcı üyeler ile üye olmayan tasarımcılar da Koruncuk Köyü yaranına düzenlenen Kermes'de stand açtı. EGİAD Başkanı Seda Kaya ile KORUNCUK Vakfı başkanı Işıl Nişli ve Yönetim Kurulu'nun ev sahipliğinde kermeste ev dekorasyonundan hediyelik eşyaya, çeşitli giyim, mücevher, mefruşat ve takılara birbirinden güzel ürünlerin yer aldı.

EGİAD Başkanı Seda Kaya verilen desteğin mutluluk verici olduğunu ve önümüzdeki sene daha büyük kermesi daha fazla gelir elde edecek şekilde yapacaklarını söyledi ve Sosyal sorumluluğa katkıları nedeniyle Tasarımcıları teşekkür etti.

KORUNCUK Vakfı İzmir Şube Başkanı Işıl Nişli ise çok güzel bir bahar gününde iyi niyetlerle, iyi dileklerle güzel iyiliklere vesile olacak bir tasarım kermesinde bulunduklarını belirterek, “EGİAD'a teşekkür ediyoruz. Bu kermes ve kermesten elde edilecek bağışı vakfa bağışlayacakları için teşekkür ediyorum. Koruncuk Köy İzmir Urla'da devam ediyor. 2017 başında çocuk kabulüne başlayacağız. Katkı koyan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Nişli ve Kaya daha sonra stantları ziyaret etti.

Mehmet KURT, İZMİR (DHA)

Editör: Haber Merkezi