Bayraklı Refik Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde önceki gece meydana gelen olayda, 26 yaşındaki M.A., iddiaya göre arkadaşı olan 31 yaşındaki Özkan Cengiz, babası 60 yaşındaki Mehmet Cengiz ve arkadaşı 22 yaşındaki Kadir Aslan'ı av tüfeğiyle öldürdü. Ardından da geride ipucu bırakmamak için evi ateşe verip kaçtı. Ancak görgü tanıklarının verdiği bilgiler sonrasında kimliği tespit edilen katil zanlısı, polisin takibiyle yakalandı.

Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen katil zanlısı M.A. ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Hırsızlık ve uyuşturucu madde satmak suçlarından sabıkası bulunan M.A.'nın, öldürdüğü Özkan Cengiz gibi cezaevinden yeni çıktığı saptandı. 4 ay önce cezaevinden çıkan M.A.'nın, olay sırasında evde bulunan, öldürdüğü kişilerle alkol aldığı da tespit edildi.

Emniyette susma hakkını kullanıp ifade vermeyen M.A.'nın, cinayeti tartışma sırasında mı işlediği yoksa başkaları tarafından mı azmettirildi araştırılmaya başlandı. M.A., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Editör: Haber Merkezi