Kaza, saat 14.30 sıralarında Osmangazi Mahallesi 592/12 Sokak'ta meydana geldi. C.A.'nın kullandığı 35 ACG 617 plakalı İZSU'ya ait kamyon, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp, önce bir depoya ardından 3 katlı bir apartmana çarparak durdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü C.A, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesini bulunmadığı bildirilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Depo sahibi Erdoğan Dumluoğlu, kaza anında büyük bir gürültü duyduğunu belirterek, "Sesi duyup balkona çıktığımda kazayı gördüm. Bu sokakta can güvenliğimiz yok. Çocuklarımız rahatlıkla dışarıda oynayamıyor. Bağlantı yolu açıldığı için sokak karayolu gibi işlek oldu. Gecemiz gündüzümüz kalmadı. Önlem alınmasını istiyoruz" dedi.

Evinde hasar meydana gelen Bilgin Ertem (56) de, "Bu sokağa bir çare bulsunlar. Daha önce de evime otomobil çarptı. Bu nedenle evimi korumak için kendimce önlemler aldım. Çok mağdur durumdayız. Kaza sırasında evde eşim, kızım ve torunlarım vardı. Çok şükür canlarına bir şey olmadı" diye konuştu.

DHA

Editör: Haber Merkezi