Konak'taki bir marketin kasap reyonunda çalışan, evli ve bir çocuk babası Uğur Doğan, geçen 10 Aralık akşamı iki arkadaşıyla, Konak Tünelleri'nin Yeşildere Caddesi girişinin üst tarafındaki alana gitti. İddiaya göre, burada dengesini kaybeden Uğur Doğan, yaklaşık 20 metre yükseklikten Konak Tünelleri'nin istinat duvarına düştü. Yanındaki iki arkadaşı ise hızla olay yerinden uzaklaşarak, gözden kayboldu. 

Olayı gören, yakındaki bir inşaatın bekçisi, durumu polise ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Uğur Doğan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Doğan'ın cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Otopsinin ardından Doğan'ın dün yakınları tarafından alınan cenazesi baba ocağının bulunduğu Kınık'a bağlı Türkcedit Mahallesi'ne getirildi. Uğur Doğan'ın cenazesi baba evinin önüne getirilip, helalik alınmasının ardından ikindide Yeni Cami'de kılınan namazın ardından Kınık Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öte yandan, Doğan'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatan polis, olaydan sonra kaçan iki kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Editör: Haber Merkezi