Menüsü ile tüm yaş gruplarına özel ürünler sunan Komşu Kahve'nin içerik, lezzet ve sunum olarak diğer kahvecilerden ayrıştığını belirten firmanın ortaklarından Alişan Yıldız, konsept ve mönü içeriği üzerine bir yıla yakın süre çalıştıklarını ve müşterilerine en iyi hizmeti verdiklerini söyledi. üçüncü nesil demleme kahvelerden Türk kahveli soğuk içeceklere, kendi özel imalatları olan soğuk çaylardan, farklı dünya lezzetlerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarını belirten Yıldız, "Kahvelerimiz özel sunumları ve kendilerine has tatlarıyla şimdiden beğeni toplamaya başladı" dedi.

Aynı kahve çekirdeğinden farklı demlemeler ile farklı lezzetler elde ettiklerini, ayrıca Türk kahvesinde de oldukça iddialı olduklarını belirten Alişan Yıldız, Türk kahvelerini en kaliteli çekirdeklerden öğüttüklerini söyledi. Kullandıkları kahve çekirdekleri sayesinde Türk kahvesinde de öne çıktıklarını dile getiren Yıldız, isli Türk kahvesinden nutellalı Türk kahvesine ve Türk kahvesinden yapılan frappeleri ile farklı lezzetler hazırladıklarını kaydetti. Türk kahvesinin yanında verdikleri falların müşteriler tarafından çok beğenildiğini de söyleyen Alişan Yıldız, müşterilerinin sadece damak zevkine değil, aynı zamanda konseptleriyle göz zevklerine de hitap etmeye çalıştıklarını anlattı.

Üçüncü nesil demleme soğuk kahvelerin sıcak yaz günlerinde sıcak içeceklere oranla çok daha fazla talep gördüğünü hatırlatan Yıldız, “Nitelikli kahvelerimizin yanında mutfaklarımızdan çıkan aperitif, sandviç ve pasta çeşitleriyle de mönümüz oldukça zengin. Bu anlamda İzmir ve İzmirliler'e keyifle zaman geçirebilecekleri yeni bir marka hediye etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

FRANCHISE ÖNCELİĞİ İSTANBUL'DA

İlk şubelerini Alaçatı'yı açmalarından bu yana, müşterilerin yanı sıra; yatırımcılardan da yoğun ilgi gördüklerini söyleyen Yıldız, "Başvuruları ayrıntılı bir şekilde değerlendiriyoruz. Biz franchise verdiğimiz ortakları ailemizin bir parçası olarak görüyor ve aynı geminin içinde olduğumuza inanıyoruz. Franchise verme konusunda ilk önceliğimiz İstanbul. Bunun dışında Ege Bölgesi'nin diğer illerinde de şube açmayı planlıyoruz. Araştırma ve görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Editör: Haber Merkezi