ÖZLEM KARA/İZ GAZETE - Melek Beslen, Defne Eren, Kemal Eren ve Deren Taylan depremde zarar görenler için neler yapabiliriz diye yola çıktılar ve depremzedelere destek olmanın yolunu kendi yaptıkları keki satmakta buldular. Dört kafadar sattıkları keklerin kazancını ise muhtarlık yoluyla belediyeye gönderecek.

DEPREMİN ETKİSİ GEÇTİKTEN SONRA DA İHTİYACI OLAN ÇOCUKLARA YARDIM EDECEKLER

Melek Beslen, Defne Eren, Kemal Eren ve Deren Taylan önce ailelerine danışarak depremzedelere harçlıkları ile yardım etmek istediler fakat daha sonra ailelerinin de yönlendirmesiyle kek yapıp satarak kazandıkları parayı afetten etkilenenlere bağışlamaya karar verdiler.

Çocuklardan Melek Beslen’in babası Direnç Beslen, ‘Biz çocukları sadece yönlendirdik, ana fikir onlardan çıktı dedi’. Toplanan bağışları, Esentepe Muhtarlığı kanalıyla belediyeye ulaştıracaklarını söyleyen baba Besen, “Çocuklar eve gelir gelmez parayı saydılar. Toplanan 177 TL’ye çok sevindiler ve mümkün olduğunca, bu yardımlarını devam ettirmek için plan yaptılar. Depremin etkileri geçtikten sonra da ihtiyacı olan çocuklara yardım etmek istiyorlar.’’

Editör: Haber Merkezi