Vali Günay Özdemir'i Valilik binasına gelişinde karşılayan İzmir Valisi Mustafa Toprak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Toprak, "Hoş geldiniz, ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. İzmir; insani, medeniyet, ekonomik, sosyal ve kültürel zenginliğin olduğu, dayanışmanın ve birlikte çalışma kültürünün en güzel görüldüğü ve gerçekleştiği bir ilimiz. Bu güzel ilimize teşriflerinizden ve ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kars Valisi Günay Özdemir de kentte bulunmaktan ve İzmir Valisi Toprak'ı ziyaret etmekten mutlu olduğunu dile getirdi. Vali Özdemir, "Kars ilimiz, Anadolu'nun en eski yerleşim merkezlerinden biri olan önemli değerleri üzerinde barındırıyor. Aynı zamanda ekonomik ve sosyal gelişme yanında kültür, sanat, bilim ve kış turizmi merkezlerinden biri. Tarihin en eski zamanlarından beri pek çok uygarlığa, medeniyete beşiklik etmiş bir yer" dedi.

Kars'ın her dönemde önemini koruduğunu ifade eden Vali Günay Özdemir ziyaret sonunda Vali Toprak ile fotoğraf çektirdikten sonra Valilikten ayrıldı.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi