Ege Masterler Federasyonu (EMF) Ligi  4.Grup takımlarından Dikili Kardeş Masterler, Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu Ligi(TMVFL) Ege Grubunda mücadele eden Foça Masterlerı Dikilide ağırladı. Her iki takım ligde bay oldukları haftayı dostluk maçı yaparak değerlendirdi.

4 Mart 2017 Cumartesi günü saat 15.00’te Dikili Erdal İnönü Stadında yapılan maçta her iki takım lig maçlarında forma giyemeyen oyuncularına da şans vererek sahaya sürdü. Maç Dikili Kardeş Masterlerin jestiyle başladı. Başlangıç vuruşunun ardından topu konuk takım oyuncularına gönderen Kardeş’ler maçtan önce gönülleri kazanmayı başardı.

Futbol için çok uygun bir havada güzel bir sahada yapılan mücadelenin ilk yarısında konuk Foça iyi bir tempo yakalayarak rakip ağları Muharrem Yeşilbaş, Ahmet Terzioğlu(3), Mehmet Bildiri ve Raşit Güven Enhoş(2)’la yedi kez havalandırdı. 0 – 7

İkinci yarıda oyuna başlayan Foçalı oyuncularda ilk yardaki jeste aynı şekilde topu rakiplerine atarak cevap verdiler.  Bu yarıda daha iyi olan ve gol arayan ev sahibi takım Hüseyin Kazık’ın şık golüyle, ağlarla topu bir kez buluştururken, kazandığı iki penaltıyı değerlendiremedi. Tahsin Kızılata’nın kullandığı ilk penaltı atışını Foça kalecisi Ahmet Camcı müthiş bir refleksle çıkardı. İkinci penaltıyı ise Hüseyin Kazık dışarı atarak değerlendiremedi..

7-1’lik skora rağmen; Dikili Kardeş Masterler Başkanı Ahmet Öcal ve yönetim kurulu üyeleri, maçtan sonra rakiplerini samimiyetle kutlayıp, Ligde başarılar ve dostlukların devamı dilekleriyle Foça’ya uğurladılar.

Editör: Haber Merkezi