Kemalpaşa 75. Yıl İlk ve Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleşen gösterim yüzlerce çocuğa unutulmaz dakikalar yaşattı. 1-2 Aralık Perşembe ve Cuma günleri toplam 4 gösterim olarak sergilenen oyunda ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Gülnihal Demir ve ekibi sahne aldı. Gösterimde çocuklara teknoloji bağımlılığının olumsuz etkileri ve şiddetten uzak durma farkındalığı yaratılması amaçlanırken, Karagözün Cehaleti ve Arkadaşım Ben Geldim adlı oyunlarda doyasıya eğlenen çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.

‘ÇOCUKLARIMIZI HER ALANDA DESTEKLİYORUZ’

Kemalpaşalı çocukları her şartta ve koşulda desteklediklerini belirten Başkan Karakayalı, ‘’ Görev süremiz boyunca gerek okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi gerek ihtiyaçlarının karşılanması gibi konularda üzerimize ne düşüyorsa yapmaya çalışıyoruz. Bunun dışında tamamen belediyemiz tarafından karşılanan ve çocuklarımıza armağan edilen bu ve benzeri kültürel faaliyetler ile çocuklarımızın gelişimine destek olmak için çabalıyoruz.’’ Dedi.

‘HAYAT DOLU BİR İNSAN’

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın ilk günden itibaren çok sıcak ve samimi yaklaşımı dolayısıyla kendisine teşekkürlerini ileten sinema sanatçısı Gülnihal Demir, ‘’ Belediyede başkanımız ile ilk görüştüğümüz andan beri inanılmaz sıcak ve pozitif yaklaşımı bizi mutlu etti. Kendisi hayat dolu bir insan. Onun bu yaklaşımı sonrası Kemalpaşa bizim ikinci memleketimiz gibi oldu.’’ Dedi.

Editör: Haber Merkezi