Menemen Belediyesi Basın Danışmanı Haydar Koçak, mazbata öncesinde adliyede çıkan arbede yaralanan CHP Genel Başkan yardımcısı Gülizar Biçer Karaca'yı ziyaret etti. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un geçmiş olsun dileklerini ileten Koçak, Karaca ile röportaj yaptı.

Röportaj öncesi Menemen Belediye Başkanı ile telefonda görüşen Koçak, "Serdar Başkan önceden planlanan işleri nedeniyle hem Ekrem İmamoğlu'nun mazbata töreninde kendisini temsilen bulunmam hem de genel başkan yardımcımiz sayın Karaca'yi ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletmem için İstanbul'a yolladı. Genel başkan yardımcımıza hem başkan Aksoy adına hem de kendi adıma geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Serdar başkanla sayın Karaca'yı telefonla görüştüm. Başkan Aksoy telefonla geçmiş dileklerini ve Ekrem İmamoğlu'nun zaferi için bugüne kadar milletvekillerimiz ve parti yöneticilerimizin tüm İstanbul adına verdikleri mücadeleden dolayı tebriklerini ve sevincini iletti." dedi.
Genel Başkan Yardımcısı Karaca da, Serdar başkanı tebrik etmeyi ihmal etmeyerek "Biliyorsun 17 gündür verdiğimiz mücadeleyi o nedenle tebrik için arayamadim. Ama en kısa zamanda ziyaretine gelecegim, tebrik ediyor başarılar diliyorum. " dedi.