Koronavirüs salgını nedeniyle dinlenme evi bahçesinde gerçekleştirilen buluşmada, sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına özellikle uyuldu. Salgın nedeniyle geçen Anneler Günü’nde bir araya gelemediklerini hatırlatan Başkan Selvitopu, “Özellikle sizlerin sağlığı açısından alınan önlemlere uyduk. Şimdi hem geçen Anneler Gününüzü, hem de Babalar Gününüzü kutluyor, ellerinizden öpüyorum. Önünüzde saygıyla, sevgiyle eğiliyorum” dedi.

 ‘HAKKINIZ ÖDENMEZ’

 Annelerin, babaların haklarının ödenemeyeceğini vurgulayan Başkan Selvitopu, şunları söyledi:

“Bu ülkeye hizmet eden nitelikli insanları, sevginizle, emeğinizle yetiştirdiniz. Anne baba sıcaklığını, yüreğini çocuklarınıza hissettirdiniz. Sizlere ne kadar saygı, sevgi göstersek az. Hakkınız ödenmez. Hiç olmazsa böyle günlerde sizlerle bir araya gelip bu anları paylaşmak hepimizi çok mutlu ediyor. Karabağlar Belediyesi olarak bugüne kadar sizlerin yanında olmaya çalıştık; olmaya da devam edeceğiz. Sizleri asla unutmayacağız. Bu ülke gelecekte ayakta kalacaksa öncelikle sizlerin sayesinde olacak. Daha sonraki kuşaklar da bu güzel ülkeyi, Mustafa Kemal Atatürk’ün öngördüğü şekilde sonsuza kadar yaşatacak.”

Başkan Selvitopu daha sonra, dinlenme evi sakinleriyle birlikte pasta kesti. Müzikli eğlenceye de alkışlarıyla eşlik etti. Buluşmaya, Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi, başkan yardımcısı, dinlenme evi müdürü, mahalle muhtarı da katıldı.

Editör: Haber Merkezi