ASYA  YAŞARİKİZ / İZ GAZETE - İzmir Kartal Yuvası'nda satılmayan tüm çocuk formaları Afrika Malavi'de bulunan çocukların yüzünü güldürdü. 

İzmir Kartal Yuvası, BeşiktAŞK whatsApp Kartalları ve İzmir Beşiktaşlılar Derneği tarafından organize edilen projede amaç hem çocukları giydirmek hem de Beşiktaş sevgisi aşılamak. 

İzmir Kartal Yuvası, sosyal medyadan konuyla ilgili  yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın unutulmaz başkanı Süleyman Saba'yı da anarak "Büyük Başkan Süleymen Saba'nın izindeyiz. "İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" ifadelerini kullandı.

Kartal Yuvası'nın Malavi'ye yaptığı yardımla ilgili olarak şu açıklama yapıldı; "Herkes yeni çıkacak formamızın derdindeyken, bizler acaba eski sezonun formalarını nasıl değerlendirebiliriz diye düşündük. İzmir Kartal Yuvası'nda satılmayan tüm çocuk formalarını aldık ve Afrika'nın Malavi şehrine yolladık. Burada hem çocukalrı giydirerek hem de Beşiktaş sevgisini paylaşarak, siyahlarına beyaz dedik. Yaklaşık 21 milletten oluşan BeşiktAŞK whatsApp Kartalları ve İzmir Beşiktaşlılar Derneği'nden yaklaşık 35 bağışçı ile bunu başardık. Umarız her sene bu projeyi devam ettirebiliriz. Büyük Başkan Süleyman Saba'nın izindeyiz: "İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz."

Editör: Haber Merkezi