Geçen ay yaşamını yitiren 18 ve 19'uncu dönem SHP, 20 ve 21'inci dönem DYP, 23 ve 24'üncü dönem CHP Tunceli eski milletvekili Kamer Genç, 2 yıl süreyle askerliğini yedek subay öğretmen olarak yaptığı Menemen'in Seyrek Mahallesi'nde öğrencileri ve sevenleri tarafından anıldı, hayrına lokma döktürüldü, dualar edildi. Seyrek Camii önünde yapılan lokma hayrına Petkim Genel Müdür Yardımcısı Serdar Bilgi, Seyrek Eski Belediye Başkanı Nurgül Uçar, öğrencileri Çamaltı Tuzlası eski Müdürü Sebahattin Topuz, Seyrek eski muhtarı Sedat Aksoy ile vatandaşlar katıldı.


Dedesi Hüseyin Uçar'ın Kamer Genç ile çok iyi arkadaş olduğunu belirten Nurgül Uçar, köyün sevilen öğretmeni Kamer Genç'in Seyrek için ayrı bir yeri olduğunu belirterek "Biz Kamer Genç'i çok sevdik. Hepimizin anılarında yeri var. Onun için dua ediyoruz" dedi.

Çamaltı Tuzlası eski Müdürü Sebahattin Topuz da "Kamer Genç hocamız bizi 4 ve 5'inci sınıflarda okuttu. Bizlere Atatürkçülüğü öğretti. Onun yolundan gittik. Bizim köy kadar hiçbir köyde bu kadar üniversite okuyan çıkmaz. Öğretmenimiz bizleri okutmaları için ailelerimize hep telkinde bulunurdu" dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi