Yapılan seçimde, yeni dönem yönetim kurulu üyeleri Başkan Osman Ünal (Ekol Lojistik) Hakan Ünlü (Maxion), Mustafa Kalyoncu (EBSO), Muhsin Çömden (Dr. Oetker), Mustafa Şahingöz (Vestel), Serdar Oran (DYO) ve Veysi Kubba (İzmir Üniversitesi Hastanesi) olarak belirlendi. Genel Kurulda konuşan Başkan Osman Ünal, “Gönüllülük esasıyla faaliyetlerini sürdüren KalDer, yaptığı etkinliklerle kamu ve özel sektördeki tüm kurum ve kuruluşların yönetim ve iş kalitesini gerçekleştirip rekabet seviyelerini artırıyor. Oluşturduğu ortamda bireylerin de yaşam kalitesinde iyileşme sağlayabilmek adına büyük çabalar sarf ediyor" dedi.

KalDer İzmir Şubesi'nin 2015 yılındaki çalışmalarıyla 8 tüzel ve 9 bireysel üyeyi KalDer ailesine kazandırdıklarını kaydeden Ünal, yeni katılımlarla 2015 yılı sonunda üye sayısının 169'a yükseldiğini dile getirdi. KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şubemiz 2015 yılında 86 eğitim gerçekleştirdi. Bu eğitimlerin 34'ünü kuruluş içi eğitimler, 25'ini de genel katılıma açık eğitimler oluşturdu. 01- 03 Haziran 2016 tarihlerinde Hilton Otel'de düzenlenecek, '17'nci Mükemmelliği Arayış Sempozyumu' çalışmaları ise yoğun bir şekilde devam ediyor. Sempozyum kapsamında, 'VUCA: Değişim Dünyası' ana teması adı altında teknoloji ve verimlilik konuları alanında uzman isimlerle birlikte ele alınacak."

Gerçekleştirilen açık oylamanın ardından oy çokluğuyla başkanlığa yeniden seçilen Ünal, kendisine ve yönetim kurulu'na, gösterdikleri teveccüh ve duydukları güven için teşekkür etti; daha faydalı ve üretken bir dönem geçirme dileğinde bulundu.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi