Kadir Şeker’in babası Cengiz Şeker, oğluna iftira attıklarını söyleyerek, suç duyurusunda bulunacaklarını ekledi.

Kadir Şeker’in babası Cengiz Şeker’den DHA haberine tepki geldi. Halk TV'den Fırat Yeşilçınar’a  konuşan baba Şeker, suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

DHA haberinde, Özgür Duran'ın annesi Mübeyyen Güner Dalkılıç’ın iddiaları yer almıştı. Söz konusu haberde, gizli kalması gereken tanığın aile ile görüştürüldüğü ve Kadir Şeker’in uyuşturucu kullandığı ileri sürüldü.

Baba Cengiz Şeker bu iddialara sert bir şekilde tepki gösterdi. Ortada kasten öldürme olmadığını söyleyen baba Şeker, “Üst mahkemenin bu kararı düzelteceğini umuyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve birçok ismin bu dosya ile ilgili açıklamalarda bulunduğunu söyleyen baba Cengiz Şeker, “Oğlum masum biri. Okuldan çıkarken bir kadının darp edildiğini görüyor. Sonrasında da bu olay gerçekleşiyor. Oğlumun bunu kasten yaptığını söylediler. Ama ortada bir kasıt yok. Yine kiralık katil dediler. Onun için suç duyurusunda bulunduk. Bu ifadeler için de suç duyurusunda bulunuruz. Kadir’in suçsuz olduğuna adalet de karar verecektir” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi