Marketin diğer ucundan koşarak kasaya gelen ve hırsızın elindeki parayı alan Tunç, daha sonra polise haber verip cep telefonunu çalan hırsızdan şikayetçi oldu. Marketteki hareketli anlar işyerindeki güvenlik kamerası ile görüntülendi.

Olay, Erzene Mahallesi 61 Sokak'taki 'Karınca Market'te geçen pazar günü saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Yaklaşık 3.5 yıldır eşi 39 yaşındaki Mehmet Tunç ile birlikte market işleten Neriman Tunç, sabah işyerini açtı. Daha sonra süt reyonunun bulunduğu alana geçen kadın işletmeci, reyonları düzenlemeye başladı.

Kasada kimsenin bulunmadığı sırada markete gelen kimliği belirsiz hırsız, kasadaki bir miktar parayla kasa yanındaki cep telefonunu alıp kaçmak istedi. Kasadaki parayı alan hırsız, kendisini fark eden işletmeci Neriman Tunç'un hışmına uğradı. Marketin diğer ucundan koşarak kasaya gelen ve hırsızın elindeki parayı alan Tunç, daha sonra polise haber verip, cep telefonunu çalan bu kişiden şikayetçi oldu.

"TELEFONU ALDIĞINI BİLSEM PEŞİNİ BIRAKMAZDIM"

Marketteki güvenlik kamerasına da yansıyan olayı anlatan Neriman Tunç, şöyle dedi: "Saat 07.30 sıralarında, süt reyonunun bulunduğu noktadaydım. Kasa da açıktı. Bir gölge gördüm ve başımı çevirdiğimde hırsızın kasayla uğraştığını fark ettim. Hemen koşarak yanına geldim, elinde paralar vardı, aldım. Telefonumu almış, onu fark etmedim. Daha sonra babam dükkandaydı onu çağırdım, hırsız da kaçıp gitti. Yaklaşık 15 dakika sonra bin 483 TL'ye aldığım telefonumun olmadığını fark ettim. Daha önce böyle bir şey yaşamadık. O an nasıl bir psikolojim vardı bilmiyorum ama korkmadım. Telefonumu aldığını bilseydim peşini bırakmazdım."

Editör: Haber Merkezi