HANDE NAYMAN/ MELİS KARAKAZULU/ HALİL İBRAHİM KARABIYIK-  İzmir’deki deprem faciasının ardından yıkılan binaların enkazlarında başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 4 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından yıkılan binaların enkazlarında başlatılan arama kurtarma çalışmalarında acı haberler gelmeye devam ediyor. Arama kurtarma ekipleri Yağcıoğlu Sitesinin enkazında saat 01.30'da 1 kişinin cansız bedeni çıkardı. Binanın enkazında 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığı, çıkarılması için çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

Saat 02.00 sıralarında ise ikinci acı haber Emrah Apartmanı enkazından geldi. Bu binanın enkazından da 1 kişinin cansız bedeninin çıkarıldığı öğrenildi.

GÜNCELLEME: YAŞLI KADININ TORUNUNDAN ACI HABER

İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan Emine Eren (62) sağ olarak kurtarılırken, gece saatlerinde torunu Çınar Eren’in cansız bedenine ulaşıldı. Bölgede arama kurtarma çalışmaları sürerken, Emine Eren’in kocasının da enkaz altında olduğu öğrenildi.

GÜNCELLEME: 1 CAN KAYBI DAHA

İzmir’de deprem faciasının ardından arama kurtarma çalışmaları sürerken, saat 01.30 sıralarında Rıza Bey Apartmanı’nda Beril Gidiş adında bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Apartmanın 5’nci katında oturduğu öğrenilem Beril Gidiş’in cansız bedeni çıkartılırken, annesi Aynur Gidiş’in bulunması ve kurtarılması için arama çalışmaları sürüyor. 

DHA

Editör: Haber Merkezi