Son olarak Kayseri'de yaşanan canlı bombalı terör saldırının ardından İzmir için de 'Karşıyaka'da canlı bomba alarmı' olduğuna dair onlarca sosyal medya paylaşımı yapıldı. 

Geçtiğimiz günlerde Elif Şirin isimli bir sosyal medya kullanıcısı 'Neden hiç İzmir'de bomba patlamıyor? Gavur gavura yaşıyorlar' diye yazmış ve İzmirlierin büyük tepkisini çekmişti. 

Dün de sosyal medyada yeni bir iddia ortaya atıldı. İzmir'de polis telsizinden yapıldığı iddia edilen ses kaydı sosyal medyada dolaşıma sokuldu. Polis telsizinden olduğu iddia edilen kayıtta şu ifadelere yer veriliyor: "Kızıl saçlı, beyaz tenli 1.65-1.70 boylarında. Yeşil soluk renkli montu var. Yüzünde belirgin çatlak izleri varmiş. Şahıs bayan, görünüm olarak kirli kıyafetli. Bayan aşırı tedirgin, aşırı tedirgin şekilde elleri titrer bir şekilde. Saçlarının arasında kabloların sarktığı yönünde. Şahsın en son Karşıyaka adliye civarında gittiği yönünde bilgi var. Tüm ekiplerimiz duyarlı olsunlar."

Kaydın kim ya da kimler tarafından paylaşıma sokulduğu net değil. Sosyal medyadan paylaşılan ses kaydı İzmirlileri tedirgin ederken, İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün kaydın gerçek olup olmadığına dair resmi açıklama yapması bekleniyor. 

İLGİLİ HABER: 'Neden gavur İzmir'de bomba patlamıyor!'