Ulusal Emek Çalıştayı Sözcüsü Osman Gazi Oktay, İzmir İktisat Kongresi’nin 99. yıl dönümünde çevrimiçi Ulusal Emek Çalıştayı düzenleyeceklerini duyurdu.  

Oktay yaptığı açıklamada, "Ulusal Emek Çalıştayı, İzmir’de yapılan Türkiye İktisat Kongresi’nin 4 bileşeninden biri olan emekçilerin sorunlarını tartışmak, çözüm önerilerini sunmak, iş barışının ekonomimiz üzerindeki etkisine dikkat çekmek, Atatürk’ün İzmir’de düzenlettiği kongre, Türkiye’nin ekonomik politikalarını belirlemek amacıyla bir araya getirttiği işçi, çiftçi, tüccar ve sanayici ve ülke sorunlarının her yıl masaya yatırılmasını sağlayabilme amacıyla düzenlendi." ifadelerini kullandı. 

ÇALIŞTAY 17 ŞUBAT'TA BAŞLAYACAK

"Çalıştayımız 17 Şubat'ta başlayıp, 27 Şubat'ta sona erecektir" denilen açıklamada, "Çalıştay, her akşam  1 oturum şeklinde 21.00-22.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Çalıştay, Zoom üzerinden yapılacak,  konuşmacılarımız sunumlarını yaptıktan sonra izleyicilerin sorularını yanıtlayacaktır. Daha sonra YouTube üzerinden izlemek olasıdır" ifadeleri yer aldı. 

Zoom adresi: https://us04web.zoom.us/j/5664276019?pwd=alFTaUdSblhJOFNMVnNoZDBucXh1UT09    

Editör: Haber Merkezi