İz Gazete - Dün akşam saatlerinde İstanbul Beşiktaş'taiki ayrı noktada çevik kuvvet polisine yönelik bombalı saldırıda 7'si sivil 38 kişi hayatını kaybetti, 155 kişi yaralandı. Bombalı saldırının üzerine sosyal medyada yapılan yorumlardan bir tanesi ise dikkat çekti. 

Açıköğretim'de İlahiyat Fakültesi okuyan Elif Şirin isimli kadın, "Neden hic Izmir'de patlama olmuyor ??" diye sordu ve cevabını da kendince şöyle verdi. "Gavur gavura rahat yaşıyorlar." 

İLGİLİ HABER: Elif Şirin'in önceki paylaşımlarına tahammül edemeyeceksiniz

Binlerce yorumla tepki toplayan yorumuna sahip çıkarak İzmir düşmanlığını sürdüren Ordu doğumlu İstanbul'da yaşayan Elif Şirin, yapılan yorumalara da kendince cevaplar vererek savunmaya çalıştı.

'GAVURUN BİLE DURDUK YERE ÖLMESİNE KARŞIYIZ'

Sözlerinin arkasında olduğunu ifade eden ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aşığı olduğunu belirten Elif Şirin, bugün de "Dün gece basit bir soru sordum. 'Izmir'de neden hic patlama olmuyor' sorusu! Ellerin duaya kalkacagi bu mübarek günde ellerini kana bulayanlara tek kelime etmeyip bana hakaret ve tehditler yağdırarak solcu, aydin çağdaş olduğunu sanan kansizlar, sizin kim olduğunuzla asla ilgilenmiyorum ve sizden asla korkmuyorum. Ama eğer bana savurdugunuz tehditleri yapmazsaniz, kafamda oramda buramda bomba patlatmazsaniz serefsizsiniz.15 Temmuz gecesi Sela okunan camilere nasil saldirdiginizi unutmadık, Türkiye'ye yapılan her projeye karşı çıktığınızi, her şehit polis asker cenazesine nasil sevindiginizi biliyoruz. Daha dün Izmir Türkiyeden ayrılıp Avrupa Birliğine girsin diyen sizler bugün mü Türkiye sevdalısı oldunuz. 'Otu Çekip Köküne Bakacaksın' Mesele Tohumun Cinsinde Değil, Toprağın Kalitesinde...! Senin Özün Bozuksa Hiç Kimseyi Yeşertemezsin...!!! Yine söylüyorum biz size gidin Izmiri bombalayin demedik, biz gavurun bile durduk yere ölmesine karşıyız" yazarak tahriklerine devam etti. 

İletinin altına yorum yazan İzmirli vatandaşlar, savcıları göreve çağırarak Elif Şirin'in 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek'ten cezalandırılmasını istedi.

İLGİLİ HABER: Elif Şirin'in önceki paylaşımlarına tahammül edemeyeceksiniz