Bu yıl ki yatırım programı kapsamında 26 ilçe, 305 mahallede dağınık hat ve proje çalışmalarını sürdüren İzmir Doğalgaz,  İzmir’in çeşitli bölgelerinde bulunan 16 adet abone merkezi ve 5 adet Hizmet Noktasında İzmirlilerin abonelik taleplerini karşılamaya devam ediyor.

GÜNLÜK ABONE SAYISINDA REKOR

İzmir Doğalgaz’dan yapılan açıklamada, “Lisans alanımız içerisindeki vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak üzere planlamalarımızı hassasiyetle yapıyoruz. Kapanma döneminde de sürdürülen altyapı çalışmalarımız mayıs ayı ile birlikte artarak devam etti. Vatandaşlarımızı imalat çalışmaları ile birlikte muhtarlarımız ve bina ziyaretleri aracılığıyla bilgilendiriyoruz. Bu süreçte bir günde aldığımız 3 bin 246 adet abone ile İzmir Doğalgaz tarihinde bir günde alınan en yüksek abone sayısı rekoru kırılmış oldu.”

ABONELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Temmuz ayı itibariyle 953 bin 177 (ABA) aboneye ulaşıldığının belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi: “16. kuruluş yıl dönümümüzde İzmir’e ve İzmirlilere ilk günkü heyecanla hizmet vermeye devam ediyoruz. Bir günde alınan rekor seviyedeki abone sayısı İzmirlilerin doğalgaza olan güveninin önemli bir göstergesidir. Ürünümüz doğalgaz alternatif enerji kaynakları arasında İzmirlilerin ilk tercih ettiği enerji türü haline gelmiş bulunmaktadır. Çevreci, kullanım kolaylığı ve ekonomik olma özelliği ile ön plana çıkan doğalgazı tercih eden abonelerimize teşekkür ediyoruz.”

 2821 Sokak No:94/F 35110 Halkapınar 35110 İzmir / Türkiye T  +90 232 449 3939 F +90 0232 449 5050  [email protected]  www.izmirgaz.com.tr

Editör: Haber Merkezi