Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’i ziyaret eden heyet başkana dernek çalışmaları ve gelecek dönem projeleri hakkında bilgi verdi.

İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada “Sayın Taşdelen her dönem her etkinliğimizde bize her türlü desteği vermeye gayret etmiş bir başkan. Kendisi yeni dönem çalışmalarımızda da her zaman yanımızda olacağını ifade etti. Özellikle Çankaya ilçesinde yaşayan hemşerilerimize ulaşabilmemiz ve dayanışmamızı arttırabilmemiz noktasında yardımlarını rica ettik. Bu dönem EGEM Platformu dönem başkanlığını da ilimizin üstlendiğini belirttik. Platform adına düzenlenecek fuar için de her türlü destek konusunda Sayın başkandan söz aldık” ifadelerini kullandı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in İzmirliler ile gerçekleştirdiği görüşmede yerel yönetimlerin STK’larla ilişkisine son derece önem atfettiğini belirten Başkan Aksu, belediye ve STK’lar arasındaki iletişimi ve işbirliğini arttıracak çalışmalar içinde bulunacaklarını belirtti.

Görüşmede Başkan Yasin Aksu dışında Başkan Yardımcısı Ayten Gülsever, Genel Sekreter Mehmet Moran, Sayman Özenç Sancar ile Yönetim Kurulu üyeleri Sevinç Kocatürk, Çiğdem Kayacan ve Merve Karadayı da hazır bulundu. Heyet, Başkan Taşdelen’e Atatürklü bir plaket ile İzmir’in zeytin kolonyasından takdim etti.

Editör: Haber Merkezi