İzmir'de toplu ulaşımın can damarı olan, Aliağa'dan Menderes'e 110 kilometrede yolcu taşıyan İZBAN'ın işçilerin grevi nedeniyle bir hafta süreyle çalışmaması ve dün akşam saatlerinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı görüşmeyle grevin sona ermesi İzmirliler'i sevindirdi.

İLGİLİ HABER: İZBAN'da grev sona erdi: İşte anlaşma...

Seferler bu sabah erken saatlerde yeniden başlarken, 1 hafta boyunca sıkıntı yaşayan İzmirliler İZBAN vagonlarını doldurdu.

NEXT STATİON İZBAN BEY

Öte yandan, bu 1 haftalık süreçte  sosyal medyada 'İZBAN' etiketiyle paylaşımlarda bulunan İzmirliler, şu ilginç sözlerle hasretlerini dile getirdi: "İzban grevi yüzünden şehrin diğer yakasında oturan arkadaşımla mektuplaşmaya başladık. Evlenmiş bir de çocukları olmuş", "Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak koyun kokulum", "Özledik bee next station İZBAN BEY", "Oldu mu şimdi bırakıp, gitmen", "Gelmiyor, gönlümün efendisi", "Çalış artık koyun kokulum."

İLGİLİ HABER: Next Station Reis geri döndü

Üniversite öğrencisi bir gencin, İZBAN'a olan özlemini, koltuğa sarılarak ve severek göstermesi ise yolcuların kahkalara boğulmasına yol açtı.

Editör: Haber Merkezi