İZBAN'dan sefer saatlerine yasak düzenlemesi!
Koronavirüsle mücadele kapsamında açıklanan ek tedbirlerin ardından İzmir'de şehir içi ulaşımın yükünü çeken İZBAN da sefer saatlerini yasağa göre düzenledi. Yapılan açıklamada 21 Kasım Cumartesi ve 22 Kasım Pazar günleri kısıtlama nedeniyle saat 20.00'den son sefer saatine kadar 24 dakikada bir işletim yapılacağı açıklandı.
GENEL 19.11.2020, 13:53 19.11.2020, 16:23

İZ GAZETE - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ve bir dizi kısıtlamayı içeren koronavirüsle mücadele kararlarının ardından İzmir’de toplu ulaşımın kalbi İZBAN sefer saatlerinde değişiklik yaptı.
Yapılan açıklamada ‘’21 Kasım Cumartesi ve 22 Kasım Pazar günleri belirli saatlerde uygulanacak kısıtlama nedeniyle her iki gün 20.00’den itibaren son sefere kadar 24 dakikada bir işletim yapılacak. Bu saatler dışında ise normal işletim düzeni uygulanacağını yolcularımızın bilgisine önemle sunarız’ denildi.
11°
parçalı bulutlu