İZ GAZETE- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu göreve başladıktan sonra, Türk Hava Yolları, bazı bakanlıklar ve kamu kurumlarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi olan Hamidiye Su ile olan sözleşmelerini sonlandırdığını açıklamıştı. Yaşanan krizin ardından Seferihisar Belediyesi, Hamidiye Su ile sözleşme imzaladığını açıklamıştı. Seferihisar Belediyesi'nden sonra İBB’ye bir destek de İYİ Partili Salih Atakan Duran’ın başkan olduğu, İzmir'deki tek İYİ Parti'li belediye olan Tire Belediyesi’nden geldi.

Tire Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Hamidiye Su’yun, Tire Belediyesi’ne ait işletmelerde kullanılmaya başlandığı açıklandı.

'EKREM BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ'

Tire Belediyesi tarafından yapılan paylaşımın satır araları şu şekilde:

'İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) markası Hamidiye Su,Tire Belediyesi’ne ait işletmelerde ( Toptepe, Gölet Restoran, Derekahve, Seha Gidel, Tire Şehir Sineması) kullanılmaya başlandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu göreve başladıktan sonra, Türk Hava Yolları, bazı bakanlıklar ve kamu kurumlarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi olan Hamidiye Su ile olan sözleşmelerini sonlandırdığını açıklamıştı. Bunun üzerine Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Tire Belediyesi işletmelerinde Hamidiye Su kullanılmasının talimatı verdi. Başkan Duran bu hareketiyle Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nun yanındayız mesajı verdi."

Editör: Haber Merkezi