179 kişilik fiilen katkı koyan ortağıyla 4 ayrı alanda üretim ve ticaret yaşamını sürdüren Urla Kadın Girişimi Kooperatifi’nde Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri yenilendi. Yönetim Kurulu asil üyeliklerine kooperatif kurucu ortaklarından Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın yanı sıra Filiz Akyürek, Şenay Demirci, Nevin Gaşgil ile Fatma Gürsoy seçildi. Yedek üyeliklere ise Aygün Kalaycı, Sevim Durmaz, Bircan Telli, Nesrin Dülekalp ile Fatoş Seferoğlu getirildi. Denetim Kurulu asil üyeliklerine Gizen Esel ile Müge Molay, yedek üyeliklere ise Müzeyyen Batmaz, Günay Özkan seçildi.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, genel kurulda başarı ile kooperatif çalışmalarına katılan tüm ortaklara teşekkür etti. Kooperatifçiliğin hem demokratik işbirliği, hem de üretim anlamına geldiğine dikkat çeken Uyar, şunları söyledi:

“Bugüne dek yönetimler özveri ile çalıştı. Bundan sonra da bu çalışma sürerken, bir yandan da kurumsal bir kimlik kazanarak yolumuza devam etmek durumundayız. Urla’daki kadınlarımız bizlerin onuru ve gururu. Bu yapılanmaya çok önem verdim. Şimdi İspanya’da gideceğim Uluslararası toplantıda Urlalı kadınların kendi bildikleri işlerle nasıl para kazandıklarını, demokratik birlikteliklerini anlatacağım. Hepiniz ile gurur duyuyorum ve katkılarınıza teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi