Bergama-Kozak Karayolu'nun 6'ıncı kilometresinde, park halindeki hafif ticari araçta bir kişinin hareketsiz yattığını, yanında tabanca olduğunu farkeden köylüler, dün durumu jandarmaya bildirdi. Sevk edilen jandarma ekipleri, araçtaki başından tabancayla vurulmuş kişinin, 44 yaşındaki Mehmet Köfteci olduğunu belirledi.

Şanlıurfa'da kuyumculuk yaptığı ve geçen yıl iflas etmesi ardından Bergama'ya taşınıp, boya ve bina dış cephe kaplama işleri yapan bir şirket kurduğu belirtilen evli ve 3 çocuk babası Köfteci'nin intihar ettiği belirlendi. Köfteci'nin yanında bulunan tabancanın kendisine ait olduğu ve ruhsatlı olduğu anlaşıldı.

Olay günü en son saat 09.00 sıralarında taşeron olarak arkadaşına işlerini yaptırdığı inşaata gelip, incelemelerde bulunduğu ifade edilen Köfteci'ye o saatten sonra bir daha ulaşılamadığı bildirilirken cesedi savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesi ardından önce Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi Morgu'na, ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma, işlerinin bozulması nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu ileri sürülen Köfteci'nin intiharıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Editör: Haber Merkezi