Acı haberi Tire Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fırat Rıza Cihan ve Tire İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Davutoğlu, Astsubay Murat Bayrakçı'nın Tire'nin Tahtakale Caddesi'nde yaşayan annesi Şükran Bayrakçı'ya verdi. Evli ve iki çocuk babası 40 yaşındaki Murat Bayrakçı'nın ölüm haberini alan yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Aynı zamanda profesyonel yamaç paraşütçüsü olan ve iki yıldır Diyarbakır'da görev yaptığı öğrenilen Bayrakçı'nın cenazesi, yapılan otopsinin ardından düzenlenen tören sonrası uçakla İzmir'e gönderildi. Cenazesi İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan karayoluyla Tire'ye götürülecek olan Bayrakçı'nın intihar etmeden bir gün önce ve bu sabah Facebook sayfasından paylaştığı mesajlar yürekleri dağladı.

Dün 'Yani kısacası ölmek istiyorum' yazlı paylaşımda bulunan Bayrakçı'nın bu sabah da dostları ve sevenlerini endişelendiren mesajlarına devam edip, önce Mümin Sarıkaya'nın seslendirdiği "Ben Yoruldum Hayat" isimli şarkısını paylaşıp, yakınlarına veda mesajı yazdığı ortaya çıktı. Bayrakçı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili ailem, eşim, çocuklarım ve dostlarım. Sizleri çok sevdim. Hakkınızı helal edin. Bu dünyada var olmak için iyi olmak yetmiyor. Çok çabaladım ama olmadı. Elveda…"

Kamuran KIZILBOĞA/TİRE (İzmir), (DHA)

Editör: Haber Merkezi