İzmirli fotoğraf sanatçısı Cem Demirel, 1 Ekim’de İzmir Tarihi Havagazı  Fabrikası Kültür Merkezi’nde yeni bir sergi ile sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

İnsan, zamansız ve mekansız kalırsa ne olur? İnsanın zamansız, mekansız, kimsesiz, kendisiz kaldığı durum “İN”dir. İzmirli fotoğraf sanatçısı Cem Demirel, İnsan İN’inde kendini tasarlar” düşüncesinden yola çıkarak, 41 kişinin ait oldukları nesne ile yarattıkları anlamı anlaştırıp, çekimini yaptığı fotoğrafları bir sergiyle sizlerle buluşuyor.

5. kişisel sergisiyle sanatseverlerin karşısında olmanın heyecanını yaşadığını ifade eden Cem Demirel, “Kişisel sergilerimin yanı sıra geçtiğimiz yıl uluslararası bir sergide yer aldım. Bu yıl da benzer uluslararası sanat buluşmalarında yer alacağım. Fotoğraf sanatının benim için bireylerin gündelik görünümlerinin altında yatan derinlikleri anlamaya yönelten bir fonksiyonu bulunuyor. “Kişi’nin” sergisi de konseptiyle özel bir proje. Sergide yer alan 41 model, İzmir'den farklı meslek gruplarından ve farklı sosyokültürel çevrelerden seçildi. Çekimler 2 ay sürdü.” diye konuştu. 

“Kişi’nin” portre fotoğraf sergisinin sanat danışmanlığını Deniz Can, küratörlüğünü İlknur Güneş üstleniyor. Sergi, İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde 1 Ekim Cumartesi akşamı saat 19.00'da açılacak ve 11 Ekim'e kadar sanatseverlerle buluşacak.

Editör: Haber Merkezi