Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nde 7-8 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 13. Ege İnsan Yönetimi Zirvesi'nin 400 katılımcı ile açılacağını kaydeden Kalaycıoğlu, toplam 14 oturumda İnsan Kaynaklarının gerçekleri ve hayallerinin tartışılacağını söyledi. Zirvede insan yönetiminin gerçekleri üzerine birçok başlık altında görüşlerin yer alacağına dikkat çeken PERYÖN Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kalaycıoğlu, şöyle devam etti; “İnsan yönetiminin gerçeklerini konuşacağız. Farklı bakış açılarının yer bulacağı oturumlarımızda ana başlıklar halinde tartışacağımız konular 'yenilenen uygulamalar', 'teori ile pratiğin birleşmesi', 'bilgi ve deneyim', 'yeni fikirlerin üretilmesi-tartışılması ve öğrenilmesi', 'neleri hayal ediyoruz, neleri gerçekleştirebiliyoruz' şeklinde olacak. Zirve de tam bir beyin fırtınası yaşanacak."

İnsan Yönetimi Zirvesi'nin çok önemli konukları ağırlayacağını sözlerine ekleyen Kalaycıoğlu, “İsmini dünyanın duyduğu alanında uzman akademisyeni ve İnsan Kaynakları Uzmanları ile yine adını zirveye altın harflerle yazdırmış Holding Yönetim Kurulu Başkanları'nı bir araya getiriyoruz. Birbirinden değerli konuklarımız, sıra dışı Atatürkçü öğretmenimiz Ahmet Naç, Evrim Kuran, Dr.Sedef Kabaş, Dr.Özgür Bolat, Yrd.Doç.Dr. Ozansel Uğurlu, Prof.Dr. Erdem Özdemir in yanı sıra İnci Holding Yönetim kurulu başkanı Sn. Neşe Gök, Tatış holding genel müdürü Yiğit Tatış ve İnsan kaynaklarının genç çalışanları, müdürleri ve üstadları çeşitli oturumlarda bir araya gelecekler. Ayrıca endüstriyel ilişkiler konusunda Mess Genel sekreteri Av. Hakan Yıldırımoğlu ile Türk gıda iş genel başkanı Mustafa Türkel panelde bir araya gelecekler. Ana sponsorumuz Sofra Grup, Resmi sponsorumuz Kariyernet, oturum sponsorlarımız, Hay Group, Avivasa, destek sponsorlarımız Özsüt, Er-Bakır, Coca Cola, Zenginoğlu ile sponsorluk olanaklarıyla da katılımcı ve destekleyen firmaların hedef kitlesi ile bire bir iletişim kurma imkanı da bulacaklardır.

7 Ekim Cuma günü sabah saat 09.00 itibariyle başlayacak zirvenin 8 Ekim günü kapanış konuşmasını ise Ünlü Tiyatro Sanatçısı Nilgün Belgün yapacak. 13. İnsan Yönetimi Zirvesi'nde Ege Bölgemizin değerli yöneticilerini ve İnsan Yönetimi Profesyonellerini konuk etmekten mutluluk duyacağız" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi