Özgür ŞENGÜL/İZ GAZETE- Kobanê  davasında tutuklu bulunan siyasetçi ve yazar Alp Altınörs'ün ‘İmkansız Sermaye, 21. Yüzyılda Kapitalizm, Sosyalizm ve Toplum’ kitabı için  Han Kitap Cafe’de  imza günü gerçekleştirildi.  Etkinliğe kitabı imzalamak üzere HDP İzmir Milletvekili Murat Çepni, Yazar Kadir Akın ve Sosyalist Feminist Ebru Dinçel katıldı. 

ALTINÖRS’DEN MESAJ 

Etkinliğe Yazar Alp Altınörs’ün gönderdiği mesaj okunarak başlandı. Altınörs mesajında, “Bugün sizler ‘İmkansız Sermaye’ için toplandınız. Zorunlu nedenlerle yokluğumda bu çalışmayı onurlandırıyorsunuz. Hem bu buluşmaya emek veren hem de katılan tüm dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Yine bu kitabı yayınlayan Yordam Kitap emekçilerine de huzurlarınızda teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 

‘İMKANSIZ SERMAYE KİTABINI HERKESE ÖNERİRİM’

 HDP İzmir Milletvekili Murat Çepni, ‘İmkansız Sermaye’ kitabını herkese önerdiğini söyleyerek, “İmkansız Sermaye kitabını herkese öneririm. Alp yoldaşın bu kitabı, içinde bulunduğumuz sürece bir cevap niteliğinde. Krizin içinde bulunduğu krizi ve açmazlarını gösteriyor. Kapitalizmin pandemi sürecinde nasıl krizin kaynağı olduğunu belirtiyor. Sosyalizmin tek çare olduğunu Alp yoldaş bu kitapta çok güzel anlatıyor. Yüreğine sağlık diyor ve kendisini kutluyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi